Open Close

Möjligheternas dörr

Det må låta som en klyscha när vi säger att en dörr från Gebo är möjligheternas dörr. Men det är faktiskt precis vad den är. Utifrån våra standardmodeller kan varje kund genom sina tillval få en alldeles unik dörr. I snickeriet anpassar våra skickliga snickare dörrarna efter olika behov och ger dem vitt skilda uttryck.

Kvalitetsdörrar sedan 1939

Det finns dock en viktig gräns som vi aldrig överskrider. Vi kompromissar inte med vår gedigna konstruktion, utseende får inte gå före kvalitet. Det är ett löfte som vi ger alla våra kunder – och oss själva. Vi vill kunna känna stolthet över vårt arbete och vara värdiga att förvalta arvet efter farfar Anton som startade Gebo Snickerier 1939.

Dörrar byggda för påfrestningar

Vår dörrtillverkning började en gång i tiden med dörrar för stall och ekonomibyggnader. Utrymmen där det inte går att slarva, där man måste kunna lita på att dörren håller. Att den står emot regn och snö, vind och sol, temperaturskiftningar och tuffa tag. Med tiden har sortimentet vuxit, men gemensamt för alla våra dörrar är ännu idag att de klarar stora och dagliga påfrestningar.

Prisvärd kvalitet

Vi sätter en ära i att våra dörrar är prisvärda, att de faktiskt är överkomliga för alla som värdesätter kvalitet. När man arbetar med prisvärd kvalitet kan man inte fuska i något led. Kvalitetsarbetet börjar redan när vi väljer vårt virke – till karmträet duger inget annat än långsamvuxen svensk furu – och fortsätter in i snickeriet där dörrarna tillverkas med omsorg och stor precision.

Under samma tak

Gebo Snickerier finns i Glemmingebro, på skånska Österlen. Vårt kontor och snickeri ligger vägg i vägg, vilket ger oss korta beslutsvägar och innebär att vi alla har en stark känsla för våra produkter. Vi som arbetar på kontoret behöver bara öppna dörren till snickeriet och känna doften av nytt, friskt trä för att påminnas om att vi sysslar med hantverk. Det är en doft vi aldrig tröttnar på.