Open Close

Att köpa en dörr från Gebo

Att köpa en dörr från Gebo

Fabriken i Glemmingebro är en tillverkande enhet. All försäljning sker genom återförsäljare inom byggmaterialhandeln. De flesta byggmaterialhandlare förmedlar våra dörrar. Fråga där du normalt köper byggmaterial eller kontakta oss för uppgift om din närmsta återförsäljare.

Broschyren med vårt sortiment kan du hämta hos byggmaterialhandlare, ladda ner från hemsidan som pdf-fil eller beställa direkt från oss, via kontaktformuläret här på hemsidan.

Vi tillverkar dörrar och portar efter beställning och du kan därför välja exakt mått, med eller utan glas, typ av låskista osv. Eftersom vårt standardutbud på dörrar och portar är omfattande är det få bygghandlare som lagerför våra produkter.

Ofta kan det finnas tekniska eller praktiska frågor du vill ställa inför ditt köp av dörr. Börja med att fråga din återförsäljare. Om de inte kan svara på dina frågor gör vi gärna det, via e-post eller telefon. Vårt mål är att du skall få förutsättningen att göra ett så bra val av produkt som möjligt.

Dörr- och fönstermått anges antingen i modul- eller karmyttermått och vi anger alltid bredd x höjd. Anges måtten i modul så är karmens yttermått något mindre för att medge ställplats.

Hängningen på våra dörrar anges alltid från den sidan man ser gångjärnen, vilket är vanligast från utsidan. Exempel: Du står på utsidan och ser gångjärnen på höger sida. Det betyder att dörren är högerhängd. Hängningen på en pardörr bestäms på samma sätt, titta på gångdörren. Vid minsta osäkerhet ring oss gärna.

Leveranstiden är normalt 4-5 arbetsveckor. Under höstmånaderna brukar den vara lite längre. Leveranstiden anges på orderbekräftelsen och gäller från vår fabrik, inte när leveransen är hos dig. Exempel: Om det står 1309 betyder det år 2013 och vecka 9 från vår fabrik. Leveransen är normalt framme veckan därpå. Vid eventuell försening kontaktar vi er.

Eftersom de flesta av våra produkter är anpassade och tillverkade för din räkning finns ingen retur- eller ångerrätt.